Mielen Päällä järjestää Aito Minä -retriitin Uiskolassa 17.-19.11.2017

perjantai 15.09.2017

Mielen Päällä järjestää Aito Minä -retriitin Uiskolassa 17.-19.11.2017

Aito Minä -retriitti on tarkoitettu tavallisille ihmisille. Niin naisille kuin miehillekin. Tulet retriittiin omana itsenäsi, etkä esittele itseäsi tai taustaasi muille osallistujille. Sukellamme yhdessä ja ohjatusti mielen saloihin. Suljemme puhelimet ja opettelemme nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta. Ohjatut tuntimme ovat tukena omalla matkallasi. Yhtä arvokasta kuitenkin on viettää tuo hetki itseksesi rentoutuen. Päätät siis itse mitä haluat retiitin ohjelmistosta valita. Yleistä tietoa retriiteistä ja niiden hyödyistä voit lukea täältä .

Unohtumaton viikonloppu järjestetään Hahkialan Uiskolan upeissa puitteissa paikassa, joissa ei ole ulkopuolisia ihmisiä. Uiskola sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä Etelä-Suomen isoimmista kaupungeista. Retriitissä majoitutaan omissa huoneissa, joissa on järvimaisema. Huoneissa on oma suihku ja WC, sekä hotellitason varustus. Pidämme tärkeänä sitä, että voimme taata retriittiläisille mahdollisuuden hiljentymiseen ja rentoutumiseen myös majoituksen osalta. Haluamme myös pitää ryhmäkoot pienenä. Retriitiin osallistuu maksimissaan 20 henkeä.

Aito minä – retriitissä syvennymme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja itsetuntemukseen. Retriitin ensimmäisenä päivänä käsittelemme läsnäolevan hetken tärkeyttä erilaisilla harjoituksilla sekä keskustelulla. Päivä päättyy koko kehon rentoutukseen.
Toisena päivänä aiheina ovat pelot, luovuus ja rakkaus. Harjoitteet tukevat näitä aiheita ja auttavat vapautumaan rajoittavista rakenteista.
Viimeisenä päivänä aiheita ovat totuudenmukaisuus ja sisäinen viisaus. Tutustumme itsessämme olevaan vahvuuteen ja voimaan.
Viikonlopun jälkeen toivomme jokaisen ymmärtävän kuinka tärkeä ja arvokas olet!
Retriitin ohjelma on rakennettu niin, että saat viettää paljon aikaa itsesi kanssa. Se saattaa tuntua haastavalta, mutta se on tärkeä osa hyvän olon saavuttamisessa. Halutessasi voit myös nauttia ihanista hemmotteluhoidoista lisämaksusta.


Lisätietoja retriitin sisällöstä

Koko retriitin ajan paikalla ovat Mielen Päällä -tiimin ohjaajat Kipa ja Kirsi.
Retriittiin voi saapua oman aikataulun mukaan tulopäivänä 16.00 jälkeen. Ensimmäinen ohjattu tunti alkaa kello 17 jonka jälkeen on illallinen. Aamut aloitamme kahdeksan maissa aamumeditaatiolla ja päivän aikana on muutama ohjattu harjoitus. Retriitti päätty kolmantena päivänä kello 14.00.

Retriitin hintaan sisältyy majoituksen lisäksi täysihoito. Tulopäivänä tarjoamme illallisen ja iltapalan. Seuraavana päivänä tarjolla on aamupala, lounas, välipala ja illallinen ja iltapala. Lähtöpäivänä aamupala ja lounas. Lisäksi käytössäsi on illalla rantasauna.
Ohjatut opetustuokiot sisältyvät hintaan. Ennen reriitin alkua saat tarkemman ohjeistuksen ja sisällön retriitin kulusta.

Retriitin tiedot

AJANKOHTA: marraskuu 17 - marraskuu 19
HINTA: 390€ sis. alv
VARAA: Siirry FitFarmin verkkokauppaan

JÄRJESTÄJÄN NIMI: Mielen Päällä
PUHELINNUMERO: 040 487 8010
SÄHKÖPOSTI: info@mielenpaalla.fi 
VERKKOSIVU: http://www.mielenpaalla.fi

SIJAINTI: HAHKIALAN UISKOLA
OSOITE: Viittakiventie 75

« Takaisin