Ravintola

Terveyttä ravinnosta

Ravinnon merkitys terveyteen ja hyvinvointiin on kiistaton. WHO:n tutkimuksen mukaan yli 70% sairauksista on ravintoperäisiä. Ravinnolla onkin kolme tärkeää tehtävää: energian tuotanto, elimistön uudistaminen ja korjaaminen sekä vastustuskyvyn ylläpito.

Parhaista raaka-aineista sydämellä valmistettu ja kiireettä nautittu ruoka on omiaan edistämään yleistä hyvinvointia ja omaa jaksavuutta. Tämä näkyy nopeasti muun muassa vireämpänä mielenä, haluna ja kykynä omaksua taas uutta sekä kohentuneena työn tehona ja työn ilona.

Hahkialan keittiössä niin ruoka kuin leipä ja leivonnaiset tehdään alusta alkaen itse.

Valmistamme ruoan parhaista raaka-aineista, jotka tulevat niin läheltä kuin mahdollista. Kala nousee Hauhon vesistä, juurekset lähituottajien pelloilta, omenat Uiskolan omista puista ja yritit keittiön yrttipuutarhasta. Riistaa tuomme yhteistyökumppaneidemme tiloilta Ruotsista, koska haluamme tarjota vain villinä kasvanutta riistaa, joka ei ole stressilihaa!

Hahkialan Uiskolassa on A-oikeudet.

Tervetuloa nauttimaan Uiskolan pöydän antimista!

Pyydä tarjous

Uiskolan A´la Carte illoissa herkutellaan kesäkaudella

Hahkialan Uiskola toimii tilausperiaatteella, mutta toivotamme yksittäiset vieraat tervetulleiksi Á la Carte -iloihimme kesäkaudella.

Hahkialan Kartanon puolella ovet ovat avoinna yleisölle Äitienpäivänä, Hauhon Musiikkijuhlien ja Herkkujen Yön aikaan.

Oiva-raportti