UISKO GYM - Kuntosali - Fysioterapia - Personal Trainer - Urheiluhieroja

KUNTOSALI UISKO GYM

TERVETULOA TREENAAMAAN HUIPPULAITTEILLA

Uisko Gym on sinulle, joka arvostat huippulaitteita ja treenaamista rauhallisessa ympäristössä - yksin, porukalla tai PT:n ohjauksessa!

LAADUKKAILLA LAITTEILLA KOKONAISVALTAISTA KEHONHUOLTOA
Korkeasta laadustaan tunnetut Technogymin kuntosalilaitteet mahdollistavat niin aerobisen treenin kuin lihaskunto- ja funktionaalisen harjoittelun. Aerobista harjoittelua varten on Cardio -laitteet ja kaikille lihasryhmille omat painopakkalaitteet, jotka tukevat erinomaisesti oikeanlaista liikerataa. Funktionaalista harjoittelua varten on Kinesis -laite, jolla kasvatat lihasvoimaa, parannat tasapainoa ja lisäät notkeutta. Loppuvenyttelyä varten löytyy kaksi
venyttelylaitetta. Käytössä myös muutamia käsipainoja, step -lauta, jumppa palloja ja jumppamattoja.

Cardio -laitteet: monitoimilaite, soutulaite, kuntopyörä ja yläraajaergometri.

Painopakkalaitteet: jalkaprässi, jalan koukistuslaite, jalan ojennuslaite, loitontajalaite, vatsarutistuslaite, selkälihaslaite, yläselkälaite ja rintaprässi.

Venytyslaitteet: vartalon etuosan ja takaosan venyttelylaitteet

Salilta löytyy lisäksi FitVibe -tärinälaitteet, joita voit käyttää niin lihaskunnon kasvattamiseen kuin palauttavaan harjoitteluun. Vibraaminen on lihaskuntoharjoittelua tärisevällä alustalla, jonka päällä tehdään valitun ohjelman mukaisia liikkeitä halutulla tärinävahvuudella. Vibraaminen polttaa rasvaa, lisää verenkiertoa, vahvistaa luustoa ja parantaa tasapainoa. Jo 10 minuutin säännöllinen treeni auttaa muokkaamaan kehoa ja vastaa n. 45 minuutin
kuntoharjoittelua.

FYSIOTERAPIA- & LIIKUNTAKESKUS LOIKKA

Olen Jenni Kyyrö ja olen koulutukseltani fysioterapeutti. Tässä ammatissa olen toiminut Hauholla vuodesta 2006 lähtien. Fysioterapiassa minua on aina kiinnostanut asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja olenkin hankkinut Personal Trainer -pätevyyden, joka mielestäni antaa paljon työkaluja asiakkaan hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi olen vuosien saatossa pitänyt erilaisia liikuntaryhmiä vesijumpasta aina odottavien äitien ryhmään sekä useita ravitsemus- ja painonhallintaryhmiä. Syksyn aikana Uiskolassa starttaa torstai-illan TerveSelkä -ryhmä, joka hoitaa niin kehoa kuin mieltäkin.

Fysioterapeuttina olen pyrkinyt kouluttamaan itseäni mahdollisimman paljon ja käynyt lisäoppia mm. selkärangan manuaaliseen terapiaan, purentalihasvaivoihin sekä hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoitoon. Akupunktiota käytän tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa tarpeen mukaan.

Fysioterapeutin työhön kuuluu oleellisena osana asiakkaan ohjaus ja neuvonta omatoimiseen kuntoutukseen. Esimerkiksi Uiskola Gymin uudet tilat luovat siihen mahtavat puitteet. Kuntosaliharjoittelu pyritään aloittamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kuntoutusta. Fysioterapeutin opastuksella se on turvallista ja tarkoituksenmukaista. Fysioterapian aikana ja sen jälkeen omatoiminen harjoittelu jatkuu vaivattomasti Uiskolassa. Omatoimisen kuntosaliharjoittelun lisäksi Uiskola Gymillä on mahdollista osallistua PT-pienryhmätunneille, joiden ajatuksena on treenata ohjatusti 2-4 hengen porukalla tietyn teeman parissa. Lisäksi tarjolla on duotunti, johon voi tulla kaverin tai vaikkapa puolison kanssa kahdestaan.

URHEILUHIEROJA KALLE KANKAALA

Olen Kalle, valmistunut 2017 koulutetuksi urheiluhierojaksi. Urheiluharrastusten kautta kiinnostunut kehonhuollosta ja palautumiskykyä edistävistä toimenpiteistä joista muuten hieronta on oiva vaihtoehto jossa kehon lisäksi myös mieli lepää.

Joten varaa aikasi hierontaan oli sitten tarkoitus hoitaa esimerkiksi työstä ja harrastuksista aiheutuvia rasituksia ja kiputiloja, tai vaikkapa pelkästään rentoutua ja lievittää arjen tuomaa stressiä.

Klassinen ja Urheiluhieronta ei juuri eroa toisistaan, mutta sovellan hierontahoidoissani eri tekniikoita edes auttaen vaikkapa jonkin urheilulajin vaatimuksia.

Hieronta on kaikille sopiva hoitomuoto joka parhaimmillaan saattaa aiheuttaa makeaa kipua ja rentoutuneen olon, mutta jos näin ei ole ja tunnet olon liian epämukavaksi niin kerrothan siitä.

TUTUSTU JA VARAA www.uiskogym.com

0
Feed