Häät ja muut juhlat Uiskolassa Hauholla, Hämeenlinnassa

Hurmaavat häät, perinteiset perhejuhlat ja muut muistorikkaat tilaisuudet järvimaisemissa

Häätilat. Se suloisin hetki elämässä – hääjuhla – sopii Hauholla sijaitsevan Uiskolan tunnelmaan täydellisesti. Häät saavat meillä näyttämöksi 140 neliön Uiskosalin tai talon alakerran Lasiverannan, josta eteen avautuu lumoava järvimaisema. Tila- ja järjestelyvaihtoehtoja on monia, katso ohesta, mitä meillä on tarjota. 


Tarjoiluista koristeluun. Mikäli morsiuspari haluaa, kokkimme loihtivat häämenun parin maun mukaan. Myös koristelun suunnitteluun ja ripustamiseen saa meiltä apukädet. Aivan hyvin meiltä voi vuokrata vain pelkät tilat ja tuoda omat ruuat ja juomat mukana. Tutustu ohesta menuesimerkkeihin ja kysy lisää vaihtoehdoista. 


Matkasta majoitukseen. Hauhon keskiaikaiselta kivikirkolta voi taittaa matkan Uiskolaan vaikka hevoskyydillä tai isännän vanhalla Bentleyllä. Kun ilta laskeutuu ja tanssikenkä alkaa painaa, vieraat voivat majoittua tasokkaisiin hotellihuoneisiimme. Hääparille on varattu sviitti, jonka omalta puuterassilta avautuu näkymä järvelle.


Saunaa ja brunssia. Juhlavieraat ovat tervetulleita jäämään ja viihtymään Uiskolaan pidemmänkin aikaa, vaikka hääpari lähtisikin häämatkalleen heti juhlien jälkeisenä aamuna. Laitetaan sauna lämpiämään ja katetaan brunssi auringossa kylpevälle Lasiverannalle.


Ota yhteyttä. Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous, jos häät Hämeenlinnan hurmaavimpiin kuuluvassa miljöössä on mielessäsi. Juhlat ovat neuvoteltavissa joustavasti niin tilojen kuin palveluiden osalta.


Grillijuhlat, illalliset, yritysjuhlat – mitä mielessäsi on?

Meillä järjestetään onnistuneesti häiden lisäksi muutkin juhlat, kuten illalliset, cocktailtilaisuudet, yritysjuhlat, valmistujaiset, kihlajaisjuhlat, kolmekymppiset, grillijuhlat jne. Uiskolan alueen perinnemaisema luo hienot puitteet monenlaisiin, juhlan arvoisiin hetkiin. Mikä parasta, juhliin voidaan yhdistää vaikka Kelluvan saunan lempeät löylyt tai muuta mukavaa oheistoimintaa.


Kerro meille tilaisuudestasi ja toiveistasi, niin lähdemme ilomielin laatimaan juhlallesi sopivaa kokonaisuutta!

Tilamme häihin ja muihin juhliin

Uuiskosali

Uiskosali

Avaraan Uiskosaliin voidaan kattaa 8 hengen pöydät tai pitkät pöydät. Saliin katetaan myös herkullinen buffetpöytä. 120 asiakaspaikkaa.

Lasiveranta

Lasiveranta

Yki Nummen ja Lisa Johansson-Papen 1950-luvun designvalaisimet koristavat tunnelmallista Lasiverantaa. Tila voidaan laittaa ravintolamuotoon tai juhlavasti pitkiin pöytiin (maks. 40 henkilölle). 60 asiakaspaikkaa.

Ruokasali

Ruokasali

Uiskotalon alakerrassa sijaitsevasta Ruokasalista on kauniit näkymät järvelle. Tila on yhdistettävissä Lasiverantaan. 40 asiakaspaikkaa.

Baari

Baari

Uiskotalon aulassa sijaitseva Baari palvelee tilaisuuksien yhteydessä. 20 asiakaspaikkaa.

Pitopalvelu

Tiesitkö, että Uiskolasta voit tilata tarjoilut ja henkilökunnan myös muualla järjestettäviin tilaisuuksiin? Lue lisää!
 

Juhlamenu-esimerkit

Nämä vaihtoehdot ovat esimerkkejä ja räätälöimme toki mielellämme myös muita kokonaisuuksia, kysy lisää! Juhlabuffet- ja Pitopöytäkokonaisuudet ovat varattavissa alk. 20 henkilön seurueelle. A la Carte -menut ovat varattavissa alk. 10 henkilön seurueelle.

Juhlabuffet

Smetanasilli
Rapusilakat
Waldorf-salaatti
Tomaatti-sipulisalaatti
Vihreä salaatti
Tilliperunat

***
Kartanon riistapata
Kauden kasvikset
Bataatti-vuohenjuustopaistos

***
Talon täytekakku, kahvi/tee


Hinta:

42 € / aikuinen
21 € / lapsi 5-12 v.
0 € / lapsi 0-4v.

Hinnat sis. alv

Pitopöytä

Kylmäsavulohta
Katajanmarjasilakat
Kotijuustoa
Metsäsienisalaattia
Tomaatti-sipulisalaattia
Vihersalaattia
Tilliperunat


***
Riistapyöryköitä
Lohta mestarin tapaan
Lanttulaatikko
Haudutettuja juureksia
Perunavuoka

***
Talon leipäkori ja levite
Kotikalja, vesi, maito ja mehu

***

Talon täytekakku, kahvi/tee


Hinta:

46 € / aikuinen
23 € / lapsi 5-12 v.
0 € / lapsi 0-4v.

Hinnat sis. alv

Juhlamenu

Parsa-appelsiinisalaatti

***
Peuraa ja portviinikastiketta

***
Raparperigranite

***
Vadelmainen juustokakku


Hinta:

48 € / aikuinen
24 € / lapsi 5-12 v.
0 € / lapsi 0-4v.

Hinnat sis. alv.