Majoitus Uiskolassa Hauholla, Hämeenlinnassa

Varaa näkymäsi Kirrisen kauniille järvelle

Uiskolassa majoittuessa päivä alkaa parhaiten! Hämeenlinnan Hauholla sijaitseva majoitus sisältää 22 huonetta, joihin mahtuu yhteensä 39 henkilöä. Jokainen huone on sisutettu vaalean tyylikkääksi ja jokaisesta avautuu silmiä sivelevä näkymä järvelle. Osassa huoneista on parveke ja sviitistä löytyy ihana, oma puuterassi.


Huoneissa on omat WC- ja suihkutilat, TV, WLAN, minibaari, työskentelypiste ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat savuttomia, ja varattavissa on 2 lemmikkihuonetta (lisämaksu lemmikeistä 10 € / lemmikki / yö, sis. alv.) Majoitustilojen yhteydessä on viihtyisä oleskelutila, jossa on iso taulutelevisio.


Tutustu huoneisiin ja varaa majoitus erikseen tai juhlasi yhteyteen

Majoituksen lisäksi meiltä löytyy juhlatilat, kokoustilat, kuntosali, saunamaailma ja monia muita hienoja puitteita, palveluja unohtamatta, joten voit yhdistää tapahtumaasi kätevästi yöpymisen. Jos järjestätte esimerkiksi häät, voitte varata itsellenne sviitin ja juhlaväelle huoneita tarpeen mukaan.


Käy ihmeessä tutustumassa tiloihimme ja varaa majoitus. Räätälöimme ilomielin sopivan majoitus- ja tarpeen mukaan juhlapaketin toiveidenne mukaan. Uiskola on Hauhon kauneimpia alueita, joka mahdollistaa muistorikkaiden tilaisuuksien pitämisen.

Hotellihuoneemme

1 hengen huone

Yhden hengen huone

5 kpl. Järvinäköala.

2 hengen huone

Kahden hengen huone

8 kpl. Huoneissa kaksi erillistä vuodetta. Järvinäköala.

Superior kahden hengen huone

Superior kahden hengen huone

8 kpl. Tilavampi kahden hengen huone, jossa kaksi erillistä sänkyä ja oleskelutila. Järvinäköala tai parveke.

sviitti

Sviitti

1 sviitti, josta upea näkymä järvelle. Erillinen oleskelutila ja oma puuterassi.