Ohjelmapalvelut

Vauhdikkaita elämysohjelmia ja jännittäviä iltaohjelmia tarjoaa seuraavat yhteistyökumppanimme. 

Tutustu ystävällisesti tarkemmin heidän tarjontaansa linkkien kautta tai ota yhteyttä meihin, olemme mielellämme avuksi ohjelmaalisen osuuden suunnittelussa,

puh. 050 517 8194 tai myynti@hahkiala.com.Fenix Ohjelmapalvelut Oy
Ohjelmapalvelu Loikka
Luovat Workshopit
Burn Out City
Huwitus
Action Factory / Suomen TilausAktiviteetit Oy
Hauhon Kukkapalvelu
Tapahtumatuotanto Voltti
Mustilan Farmi
Elämyspalvelut M. Suhonen
Pianotaiteilija Tuomas Nikkanen
Hauhon Liikenne
Hämeen Limusiini
Vilman Varpaat

Esimerkkejä ohjelmapalveluista

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Ohjelmapalvelu Loikan Villi Länsi goes Uiskola


Lähdetään porukalla matkalle Villiin Länteen! Tapaa liki aidot länkkärit ja inkkarit ja kohtaa oma sisäinen villiytesi. Testaa toimiiko tiimisi yhteishenki ja kenellä on tiimin vakain käsi. Onnistuuko lassoaminen ja villihevosen varustaminen vai jatkuuko matka kohti saluunaa jalkapelillä. Kumiseeko taskussa Kirrisen tuulen huuhtoma tyhjyys vai löytyikö oikea kulta-aarre. Villi länsi on täynnä huumoria, tiimihenkeä ja tietysti totista kamppailua. Lajit: lassoaminen, ratsun varustaminen, jousiammunta & kullan huuhdonta. 


Kesto: 1,5-2 h

Hinta alkaen: 550 € / 10 hlöä + 45 € / lisählö


Fenix ohjelmapalvelun Amazing Race Jr


Suuren suosion saavuttanut vauhdikkaan liikunnallinen joukkuekilpailu, jossa joukkueiden tehtävänä on selviytyä ensimmäisenä maaliin. Joukkueet etenevät kilpailussa jalan, suorittamalla pihapiiriin ja lähiympäristöön sijoitettuja tehtäväpisteitä, arvoituksia ja kätköjä. Matkan varrella joukkueet kohtaavat niin kassakaappeja kuin lukittuja salkkujakin. Joukkueiden sisäiset toimintasuunnitelmat, työnjako ja yhteistyö ovat tärkeässä osassa. Tehtävät ovat ennen kaikkea hauskoja, yhteishenkeä vahvistavia pulmia, kätköjä ja toiminnallisia tiimitehtäviä. 


Kesto: noin 2 h
Hinta alkaen: 950 € / 10 hlö + 45 € / lisählö

Ohjelmapalvelu Loikan Kävelybingo 


Porukalla hauskasti alueella edeten. Vaatii ryhmähenkeä, näppäryyttä,
kekseliäisyyttä ja huumoria, muutamasta parista vahvoja reisilihaksia voi
olla myös hyötyä. 


Kesto: 1,5 h

Hinta alkaen: 250 € / 10 hlöä + 20 € / lisählö


Ohjelmapalvelu Loikan suunnistusrastit
Tehtävärastit sijoittuvat eripuolelle aluetta. Ryhmissä edetään kartan avulla
rastilta toiselle. Rastien tehtävät räätälöidään asiakkaalle sopiviksi
monipuolisiksi ja hauskoiksi. 


Kesto: 2 h

Hinta alkaen: 250 € / 10 hlöä + 20 € / lisählö

Uiskolan terveys- ja kuntotestit 


Uiskolassa, Kirrisen järven vastarannalla, testataan ryhmänne kuntoa ja stressitasoa. Osa testeistä on mahdollista tehdä myös Hahkialan Kartanon puolella. Testit suorittaa joko fysioterapeutti tai liikunta-alan ammattilainen.

Valittavananne ovat seuraavat testit:
· UKK-kävelytesti
· UKK-tuki- ja liikuntaelinten kuntotesti
· Firstbeat Hyvinvointianalyysi
· Selkätesti (Spinal Mouse -mittausmenetelmällä)
· Sydämen kuntotesti (Cardioscan EKG -mittarilla)
· Dynaaminen tasapainotesti (MFT S3 -laitteella)
· Lihaskunnon testi· Aerobisen kunnon testi


Fysioterapeutti & Personal Trainer Jennin Uiskolan aamu

Uiskolan aamu herättelee kehon ja mielen päivän tuleviin haasteisiin. Aamuherättelyt voidaan suorittaa ennen tai jälkeen aamupalan. Aamujumpan aikana käydään läpi miellyttävästi ja omaa kehoa kuunnellen kaikki tärkeimpien nivelten liikeradat. Herätellään selän nikamat sekä lihakset. Pitkien venytysten sijaan teemme virkistäviä jousto-venytyksiä. Pyrkimyksenä on jumpan jälkeen startata uuteen päivään hyvällä ryhdillä- ja energialla varustettuna. 

Kesto on 45min.
Hinta alkaen: 170 €

Fysioterapeutti & Personal Trainer Jennin Ne toisenlaiset päiväkahvit
Energisoiva liikehetki joka solulle ja mielelle iltapäiväkahvintauolle. Annetaan liikkeen virrata koko kehon läpi. Virkistellään niskahartiaseutua, liikutellaan selkää ja annetaan jalkojen verenkierron elpyä. Tämä aikana saa myös mieli levähtää. Hengitetään. Nämä toisenlaiset päiväkahvit toimivat niin ulko- kuin sisätiloissakin. Kesto: 20 min.
Hinta alkaen: 80 € + energisoiva shotti 5 € / hlö

Fysioterapeutti & Personal Trainer Jennin Hyvää yötä Uiskola
Kokouspäivän jälkeen on ihanaa levähtää ja antaa ajatustenkin rauhoittua. Tähän hetkeen on hyvä varustautua pukeutumalla lämpimästi ja laittaa vaikka villasukatkin jalkaan. Rauhallisten liikkeiden jälkeen siirrymme pitkäkestoisiin rauhoittaviin venytyksiin. Keskitymme hengitykseen ja rentoutumiseen. Lopuksi vielä annamme ajatustenkin rauhoittua ihanan värirentoutuksen merkeissä. Ja ei muuta kuin Hyvää yötä. Kesto on 60min.
Hinta alkaen: 200 €

Luontomentori Elina Liljan Metsämieli -hyvinvointimenetelmä
Virkistävä hyvän mielen hetki luonnossa ja metsäpoluilla. Luonnon inspiroimat läsnäolo- ja tunnetaitoharjoitteet houkuttelevat pysähtymään ja herättelevät mielen positiivista virettä. Metsämieli on Suomessa kehitetty hyvinvointimenetelmä, jossa luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia tehostetaan erilaisten harjoitteiden avulla. Metsämieli avaa uusia näköaloja omaan mielenmaisemaan, läsnäoloon, voimavarojen vaalimiseen sekä oman itsen arvostavaan ja hyväksyvään kohtaamiseen. Metsämieli elvyttää ja virkistää! Kesto: 45 – 90. Ryhmäkoko: enintään 25 hlö.
Hinta: 200 € / 10 hlöä + 10 € / lisählö

Luontomentori Elina Liljan Asahi
Lempeää liikettä yhdistettynä rauhalliseen hengitykseen ja mielen keskittymiseen. Kokonaisvaltainen, rentouttava liikuntatuokio notkistaa niveliä ja virkistää
mieltä. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahin liikesarjoilla koko keho saa avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on suunniteltu helpoiksi ja ne soveltuvat kaikille, ikään ja kuntoon katsomatta. Huomioitavaa on varata säänmukainen ulkovaatetus, mutta Asahi voidaan toteuttaa myös sisätiloissa, jolloin erillisiä liikuntavarusteita ei tarvita. Kesto: 30 – 60 minuuttia
Hinta: 170 € / 10 hlö + 8,50 € / lisählö