Häät ja juhlat

Häät

Elämän suloisimmat juhlat – häät – sopivat Uiskolan tunnelmaan täydellisesti.

Hääjuhlien näyttämönä toimii 140 neliön Uiskosali tai alakerran Lasiveranta. Tiloista avautuu lumoava järvimaisema, kun Uiskolan Joutsenpari, Haukka ja Linna keinahtelevat aalloilla. Hauhon keskiaikaiselta kivikirkolta voi taittaa matkan Uiskolaan vaikka hevoskyydillä tai isännän vanhalla Bentleyllä.

Uiskolassa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa koristeluiden suunnittelussa ja kokkimme loihtivat häämenun makujenne mukaan. Vieraat majoittuvat tasokkaissa hotellihuoneissa ja hääparille on varattu sviitti, jonka omalta puuterassilta avautuu näkymä järvelle.

Juhlavieraat ovat tervetulleita jäämään ja viihtymään Uiskolassa pidemmänkin aikaa, vaikka hääpari lähtisikin häämatkalleen heti juhlien jälkeisenä aamuna. Laitetaan sauna lämpiämään ja katetaan brunssi auringossa kylpevälle Lasiverannalle.

Tutustu tiloihin tästä


Juhlat

Räätälöimme juhlat aina tilaisuuden mukaan, koska vieraana olette meillä pääroolissa.

Juhlaillalliset ja cocktail -tilaisuudet

Uiskosalista avautuva upea luontomaisema luo tunnelman juhlavaan hetkeen. Pitkiin pöytiin mahtuu 100 henkilöä ja lisäksi jää tilaa mahdollisille esiintyjille. Cocktail -tilaisuudessa viihtyy 200 vierasta. Lasiverannalle voidaan kattaa pitkä pöytä 40 henkilölle.

Aulassa on baari tilauksesta juhlavieraiden käytössä. Kesällä voi vilvoitella terassilla.

Grillijuhlat

Perinnerikas kesämaisema ja grilliherkkumme on takuuvarma yhdistelmä. Grillauksen lomassa voi mittelöidä pihapeleissä tai järjestää rantalentopalloturnauksen. Illan kruunaa puulämmitteiset löylyt Kelluvassa saunassa!

Pyydä tarjous

Uiskolasta pitopalvelu mökille, juhlapäivään tai vaikka yritystilaisuuteen!

• tarjoilut

• astiastot

• henkilökunta

• kuljetus

Pitopalvelut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen
Sinun toiveidesi mukaan räätälöitynä!

Tutustu menuesimerkkeihin ja noutohinnastoon

Yhteystiedon

myynti@hahkiala.com

puh. 050 517 8194

Pyydä tarjousta ->