Liikunta- ja luontopalvelut

Liikuntapalvelut

Hahkialan Uiskolan ihanteellinen sijainti luonnon keskellä mahdollistaa monipuolisen liikkumisen.

Vastaanotosta voi vuokrata kävelysauvat ja suunnata ympäröivään metsään vaikka ylämäkitreeniin. Talvisin ladulle pääsee suoraan parkkipaikalta ja keittiöltä voi tilata maukkaat retkieväät mukaan. Kesällä asiakkaidemme käytössä on beach volley -kenttä ja suosittuja pihapelejä.

Ympäri vuoden voi harjoitella Uiskolan Kuntosalilla missä on monipuoliset Technogym:n kuntosalilaitteet sekä VIbExcel -laitteet.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös monipuolisia ohjelmia energisoivista jumpista aina melontaan ja lumikenkäilyyn.

Kerro toiveesi meille niin autamme teitä saamaan hien pintaan!

Saunayoga

Saunayoga on oiva aloitus päivälle tai loistava lopetus kokoukselle. Tunti sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta, eikä edellytä aiempaa kokemusta joogasta. Harjoitukset tehdään ohjaajan johdolla noin 50 -asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen. Tunti on miniloma mielelle ja kroppakorjaamo keholle!

Hinta: 236 € (+alv) / 2-10 henkilön ryhmä (sis. ohjaus, tila, vesipullot ja hikipyyhkeet)

Kartat

Luontopalvelut

Luontoympäristön on todettu vaikuttavan myönteisesti mielialaan lisäämällä positiivisia tuntemuksia. Jo kahden sekunnin luontokuvan katseleminen vähentää tutkitusti stressihormonin eritystä - mitä tekeekään tunnin patikka metsässä!

Hahkialan Uiskolan sijainti Kirrisen rannalla ja ympäröivä luonto antaa mahdollisuuden mitä moninaisempiin luontoelämyksiin avantouinnista patikkaretkeen ja melontaretkestä nokipannukahveihin.

Teemme yhteistyötä valikoitujen ohjelmapalveluyrittäjien kanssa ja tuotamme myös omia luonto-ohjelmia.

Uiskolan Vauhdikas Lumikenkäily

Päivän hämärtyessä hien pintaan nostava lumikenkäily läheiselle Rauhalahdenvuorelle nostaa varmasti sykkeen korkealle ja tunnelman tähtiin. Retken aikana kivutaan mäkiä ylös ja luisutellaan alas noin 2 km verran. Onneksi Savotan lumikengissä on pitävät piikit ja otsalampuissa hyvät patterit.

Lumikenkäilystä löytyy myös leppoisampi vaihtoehto, jolloin suunnataan viereiselle Uiskosuolle myrskylyhtyjen valossa!

Kesto: 1,5 - 2 tuntia

Hinta: 450 € (+alv) / max 10 hlöä ja 40 € (+alv) / lisähenkilö

Laavupatikka ja tikkupullan paisto

Tunnin rentouttava patikointi Uiskolan lähimetsässä oppaan johdolla. Patikan päätepisteenä on Kirrisen rantalaavu, missä paistellaan herkulliset tikkupullat ja nautitaan kuumat nokipannukahvit.

Kesto:          noin 2 tuntia

Hinta:           500 € (+ alv) / max 10 hlöä ja 1000 € (+alv) / max 20 hlöä

                      (sis. opas, tikkupullakahvit)

Laavuruokailu Kirrisen rantalaavulla

Pieni kävely Hahkialan Uiskolasta Kirrisen rantaviivaa myötäillen Kirrisen rantalaavulle, missä loimuavan nuotion ääressä nautitaan herkullista ruukkuruokaa sekä nokipannukahvit.

Kesto: noin 2 tuntia

Hinta: 600 € (+alv) / max 10 hlöä ja 1200 € (+alv) / max. 20 hlöä (sis. laavuruokailu ja kahvit)

Uiskolan Yrttiretki

Toukokuun alkupuolelta heinäkuun lopulle Uiskolassa samoillaan villiyrttien perässä. Noin 2 km mittainen leppoisa villiyrttiretki Uiskolan lähiympäristön pellonpientareilla ja metsissä. Haistellaan, maistellaan ja ehkä kerätäänkin monipuolisia ja vitamiinirikkaita luonnonantimia ja opitaan uutta villiyrteistä ja niiden käytöstä. Muina vuodenaikoina samoilla voi kuvia apuna käyttäen.

Kesto: 1,5 - 2 tuntia

Hinta: 450 € (+alv) / max 10 hlöä ja 40 € (+alv) / lisähenkilö

Uiskon Suokenkäily

Suokengillä onnistuu luontoretkeily märissä ja pehmeissäkin olosuhteissa. Etenkin keväiseen lintubongaukseen tai syksyisen ruskan ja marjasadon aikaan suokenkäily on varsin mukavaa ja antoisaa kuntoilua. Noin 1,5 km mittainen suokenkäily onnistuu Savotan retrohenkisillä metsurimalleilla.

Kesto: n. 2 tuntia

Hinta: 450 € (+alv) / max 10 hlöä ja 40 € (+alv) / lisähenkilö

 

Pyydä tarjous