Saunamaailma

Kelluva sauna 

Uiskolan erikoisuus on Kelluva sauna, joka on rakennettu Marinetek:n ponttonille. Puulämmitteisen saunan löylyt laineilla, upeat järvimaisemat lauteilta ja pulahdus järveen suoraan löylyhuoneesta on kokemus vailla vertaa. Talvisin saunasta pääsee suoraan avantoon. Vilvoittelutilana toimii saunan toisessa päädyssä sijaitseva veranta. Saunalla on tilava pukuhuone ja laudepaikkoja löytyy 18 hengelle.

Rantasauna

Rantaviivan ääressä, Kelluvaa saunaa vastapäätä sijaitsee Uiskolan alkuperäinen rantasauna. Hirsirakenteisen saunan pukuhuoneessa on ripaus maalaisromatiikkaa ja lauteilta avautuu kaunis järvinäkymä. Laudepaikkoja saunassa on 10.

Takkasauna

Majoitustilojen läheisyydessä sijaitsee Takkasauna, jonka edestä avautuu perinteinen maalaismaisema. Takkasaunalla nautitaan puulämmiteisen saunan löylyistä ja jatketaan iltaa takkatulen loimusta nauttien. Laudepaikkoja saunassa on 15.

Kylpy viinitynnyrissä

Kelluvan- ja Rantasaunan välissä on talon erikoisuus eli Chymoksen vanha tamminen viinitynnyri, johon mahtuu kerralla kylpemään 12 henkilöä. Lämmin kylpy tähtitaivaan alla, kuun valossa, on taatusti unohtumaton elämys! Kylvyn voi tilata myös aitona viinikylpynä.

Pyydä tarjous

Vesienergiaa Avannosta

Pitkän päivän jälkeen avantouinti vie stressin ja tuo hyvät yöunet! Avantoon voi mennä jokainen uimataitoinen ja perusterve henkilö.

Muista nämä!

  • Kävele saunasta hitaasti, jotta kehosi ehtii viilentyä.
  • Viivy vain hetki, äläkä kastele päätäsi avannossa.
  • Muutama kerta riittää ja lopuksi on hyvä pukeutua lämpimästi.