Työhyvinvointi

Helli henkilöstöänne Uiskolassa – se on yrityksenne kallein pääoma!

Terve, hyvinvoiva ihminen jaksaa paremmin arjessa ja työelämän pyörteissä. Työnantajalle tämä merkitsee säästöjä. Sairauspoissaolot vähenevät ja työteho kohenee. Sijoitus työntekijään on usein myös investointi tulokseen.

Uiskolalle kehitetty kokonaisvaltainen hyvinvointiohjelma, Voimanlähde, kuljettaa kohti energisempää tulevaisuutta terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisten ohjauksessa. Voimanlähde räätälöidään asiakaskohtaisesti huomioiden ryhmän lähtötilanne ja tavoitteet.

Uiskolassa tehdään myös kunto- ja terveystestejä. Sydän- ja selkätesti sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysi on mahdollista suorittaa myös työpaikkallanne.

Ammattilaisten toteuttamat palvelut yhdessä Uiskolan rauhallisen ja kauniin ympäristö kanssa toimivat parhaassa tapauksessa pontevana alkusysäyksenä pitkäkestoiselle elämämuutokselle.

Olemme mielellämme avuksenne oli sitten kyse TYKY-, TYHY- tai virkistyspäivästä.

Pyydä tarjous 

Voimanlähde

Voimanlähde on kokonaisvaltainen hyvinvointiohjelma. Sen tavoitteena on organisaation sosiaalisten suhteiden sekä yksilöiden fyysisen terveyden ja psyykkisen jaksamisen kohentaminen.

Palvelupakettiin kuuluu:

  • Terveys- ja kuntotestipaketti
  • Ohjattu kuntoilu
  • Asiantuntijaluento
  • Luontointerventio
  • Majoitus täysihoidolla Hahkialan Uiskolassa

Keho ei liiku, ennen kuin mieli liikkuu!

Voimanlähde tähtää pitkäkestoiseen kehon ja mielen hyvinvointiin perustuen sosiaaliseen, psyykiseen ja fyysiseen oivaltamiseen, sitoutumiseen ja seurantaan.

Ensin selvitetään lähtötilanne ja asetetaan tavoitteet yksilö- ja organisaatiotasolla. Yhdessä sovitun ohjelman etenemistä seurataan tarkasti ja lopulta mitataan tulokset.

Uiskolassa nautitaan energisoivaa ruokaa, nukutaan hiljaisuudessa ja ammenetaan voimaa luonnosta.

Voimanlähde-esite