Pitopalvelu Uiskolasta Hauholta, Hämeenlinnasta

Uiskola Cateringiltä tarjoilut ja henkilökunta kaikkiin juhliin sekä tilaisuuksiin

Hämeenlinnan Hauholla sijaitsevan Uiskolan väeltä onnistuu juhlatilojen vuokrauksen lisäksi herkullisten tarjoilujen loihtiminen. Pitopalvelusta vastaa Uiskola Catering, joka järjestää tarjoilut, astiat, henkilökunnan ja kuljetuksen vaikka kesämökillesi, syntymäpäiväjuhliin tai yrityksesi tilaisuuteen.


Voit itse päättää, millaisella kokonaisuudella pitopalvelun haluat. Valmiisiin menuesimerkkeihin pääset tutustumaan Uiskola Cateringin sivuilla. Muistathan, että mikäli järjestät juhlat meidän tiloissamme, se ei edellytä tarjoilujen tilaamista meiltä, vaan voit tuoda omat ruoat ja juomat mukanasi. 

Lähialueelta parasta pöytään – ja sen kyllä maistaa

Pyrimme käyttämään kaikessa ruoanvalmistuksessa lähialueiden tuottajien puhtaita raaka-aineita. Esimerkiksi kala nousee Hauhon vesistä, juurekset lähituottajien pelloilta, omenat Uiskolan omista puista ja yritit keittiön yrttipuutarhasta. 


Maistuva ruoka ja hyvä palvelu ovat asioita, joista olemme saaneet erityisesti kiitosta. Pyydä tarjous tai kysy lisää, jos haluat pitopalvelun tilaisuuteesi Hauhon alueella. Räätälöimme kaikki tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan.

Uiskola Catering