Saunatilat Uiskolassa Hauholla, Hämeenlinnassa

Lempeitä kylpyhetkiä monipuolisessa saunamaailmassamme järven äärellä

Hämeenlinnan Hauholla sijaitsevasta kokous- ja juhlatila Uiskolasta löytyy myös idyllinen saunamaailma. Saunatilat käsittävät kolme eri saunaa ja vanhasta viinitynnyristä muunnetun paljun, jossa kelpaa kylpeä vaikka kesäillan laskeutuessa tai talvipakkasen nipistellessä poskia. Entä miltä kuulostaisi kylpy aidossa viinissä? Sekin nimittäin onnistuu!


Tutustu ohesta saunatiloihimme ja varaa saunailta porukallesi tai vaikka yrityksesi virkistyspäivän päätteeksi. Muistathan, että meillä voit järjestää niin häät, syntymäpäivät, perhejuhlat, yritysten tilaisuudet kuin retriitit, joten kaikki juhlapalvelut majoitus ja ruoka mukaan lukien ovat toteutettavissa. Kysy lisää tarpeesi mukaan!

Saunatilat

Uiskolan Kelluva sauna, Saunamaailma Hämeenlinna

Kelluva sauna

Uiskolan erikoisuus on Kelluva sauna, joka on rakennettu Marinetek:n ponttonille. Puulämmitteisen saunan löylyt laineilla, upeat järvimaisemat lauteilta ja pulahdus järveen suoraan löylyhuoneesta on kokemus vailla vertaa. Talvisin saunasta pääsee suoraan avantoon. Vilvoittelutilana toimii saunan toisessa päädyssä sijaitseva veranta. Saunalla on tilava pukuhuone ja laudepaikkoja löytyy 18 hengelle.

Uiskolan Rantasauna, saunamaailma

Rantasauna

Rantaviivan ääressä, Kelluvaa saunaa vastapäätä sijaitsee Uiskolan alkuperäinen rantasauna. Hirsirakenteisen saunan pukuhuoneessa on ripaus maalaisromantiikkaa ja lauteilta avautuu kaunis järvinäkymä. Laudepaikkoja saunassa on 10.

Uiskolan Takksauna, Sanamaailma & saunatilat Uiskola

Takkasauna

Majoitustilojen läheisyydessä sijaitsee Takkasauna, jonka edestä avautuu perinteinen maalaismaisema. Takkasaunalla nautitaan puulämmitteisen saunan löylyistä ja jatketaan iltaa takkatulen loimusta nauttien. Laudepaikkoja saunassa on 15.

Palju, Uiskolan saunamaailma, Hämeenlinna

Palju eli kylpy viinitynnyrissä!

Kelluvan- ja Rantasaunan välissä on talon erikoisuus eli Chymoksen vanha tamminen viinitynnyri, johon mahtuu kerralla kylpemään 12 henkilöä. Lämmin kylpy tähtitaivaan alla, kuun valossa, on taatusti unohtumaton elämys! Kylvyn voi tilata myös aitona viinikylpynä.