Mielen Päällä - Kukoistava Parisuhde -retriitti 15.-17.11.2019

Kenelle Kukoistava parisuhde -retriitti on tarkoitettu?


Mielen Päällä – Kukoistava parisuhde -retriitti järjestetään tunnelmallisessa maalaisympäristössä Uiskolassa.
Viikonloppu on tarkoitettu pariskunnille, jotka haluavat rakentaa yhdessä onnellisempaa elämää ja sytyttää intohimon kipinän täyteen loistoonsa ja saada parisuhteen kukoistamaan.
Retriittiin osallistuminen ei tarkoita, että suhteenne voisi huonosti, vaan päinvastoin! Tämä on merkki siitä, että haluatte panostaa suhteeseenne ja viette sen uudelle tasolle.

Retriitti antaa molemmille mahdollisuuden pysähtyä ja löytää uusia kokemuksia ilman häiriötekijöitä tai arjen velvollisuuksia. Voitte nauttia yhdessä vietetystä ajasta lempeässä ja levollisessa mielentilassa. Tulette kuulemaan mielenkiintoisia luentoja ja teette paljon harjoituksia kahdenkesken. Vetovoima ja intohimo mitä luultavimmin saattoivat teidät nykyiseen suhteeseenne, mutta miten se sytytetään taas täyteen kukoistukseensa, selviää teille viikonlopun aikana. Tämä on retriitti pariskunnille, jotka haluavat lisätä ymmärrystä, intohimoa ja yhteyttä toisiaan kohtaan. Jos parisuhteenne on pahasti solmussa, retriitti ei anna parasta mahdollista tulosta.


Mitä on intohimo? Parisuhteen erottaa muista suhteista seksuaalinen vetovoima kumppania kohtaan. Sen vuoksi läheisyyden ja seksin ylläpitäminen suhteessa on tärkeää. Intohimolla tarkoitetaan voimakasta seksuaalista halua. On tärkeää oivaltaa, että intohimo syttyy korvien välissä. Ajan kuluessa intohimo parisuhteessa usein laantuu, mutta hyvänä uutisena kerrottakoon, että se voidaan taas sytyttää. Seksissä jumitutaan usein tuttuun kaavaan ja seksi on hyvin ennalta-arvattavaa. Mitäpä jos kokeilisitte jotain uutta? Kun oma seksiuaalinen itsetunto on hyvä ja voi luottaa siihen, että on riittävä juuri sellaisena kuin on, voi heittäytyä helpommin nauttumaan seksistä. Oman kehon hyväksyminen on tärkeä osa tätä matkaa ja teemme tähän liittyviä harjoituksia. Jos olette valmiina uusiin kokemuksiin, tämä retriitti sopii teille!


LUE LISÄÄ RETRIITISTÄ: http://mielenpaalla.fi/retriitti/kukoistava-parisu...


HINTA: 390€ / hlö sis. alv (Osamaksu ja smartum-maksumahdollisuus)

JÄRJESTÄJÄN NIMI: Mielen Päällä


LISÄTIETOJA RETRIITISTÄ: 040 487 8010 & info@mielenpaalla.fi

VERKKOSIVU: http://www.mielenpaalla.fi/


PAIKKA: Uiskola, Viittakiventie 75, Hauho

LISÄTIETOJA UISKOLASTA: 050 5178194, myynti@hahkiala.com

0
Feed