Kokoustilat

Kokous- ja ryhmätyötilat

Uiskolan monipuolinen kokoustilatarjonta palvelee niin 10 hengen pienryhmiä kuin 120 hengen isompia tilaisuuksia.

Uiskotalossa sijaitsee isoin ja korkein kokoustilamme, Uiskosali, mistä avautuu silmiä hivelevät järvimaisemat. Uiskosalin yhteydessä on kaksi pienempää ryhmätyötilaa. Salin ulkopuolella sijaitsee pienin kokoustilamme, Purje, joka toimii tarvittaessa myös ryhmätyötilana.

Rannan tuntumassa sijaitsee Paja, josta on näkymät järvelle ja läpi talven avoinna pysyvälle isolle lähdelammelle. Naapurissa on Liikkuu -tila, joka on helppo yhdistää Pajaan.

Kaikissa tiloissa on luonnonvalo ja WLAN -yhteys.

Kokoustilat

Uiskosali

Avara tila Uiskotalon yläkerrassa, mistä on näkymät suoraan Kirrisen -järvelle. Tila on helposti muokattavissa ja sen yhteydessä olevat kaksi ryhmätyötilaa kuuluvat tilan hintaan.

Tilan keskiosassa on extra datatykki ja katosta lasketta valkokangas isompia tilaisuuksia varten.

Paja

Tunnelmallinen tila Kirrisen -järven ääressä, aivan omassa rauhassa. Tilasta avautuu upea näkymä järvelle ja läpi vuoden sulana pysyvälle lähdelammelle.

Pajaan on yhdistettävissä viereinen Liikkuu -tila, jos haluatte järjestää vaikka taukojumpan energisoimaan päivää. Liikkuu -tila toimii myös ryhmätyötilana.

Purje

Uiskosalin viereinen tila, Purje, soveltuu pienen porukan ideointipalaverin tai johtoryhmän kokouksen pitopaikaksi. Tila toimii vain diplomaatti -muodossa.

Tilan voi varata myös ryhmätyötilaksi.

Ryhmätyötilat

Purje

Rauhallinen ryhmätytila Uiskosalin vieressä. Soveltuu maksimissaan 12 henkilölle.

Airo & Kokka

Uiskosalin yhteydessä olevat kaksi pientä ryhmätyötilaa, joihin mahtuu maksimissaan 6 henkilöä kuhunkin.