Kuntosali Uiskolassa, Hauholla

Liikkumisen iloa keholle ja mielelle


Uiskolassa, Hauholla, on myös Uiskogym, jonka kuntosalilla voit harjoitella näppärästi yöpyessäsi tai vaikka osana yrityksesi työhyvinvointipäivää. Kuntosalilla on monipuoliset Technogym-kuntosalilaitteet sekä VIbExcel-laitteet.


Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolisia liikuntaohjelmia energisoivista jumpista aina melontaan ja lumikenkäilyyn. Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuuksista, jos haluat järjestää porukallesi aktiivisen päivän!


Hoitotiloissa toimivat fysioterapia- ja liikuntakeskus Loikka eli Jenni Kyyrö, hieroja ja urheiluhieroja Kalle Kankaala  sekä Lyhytterapeutti ja luontomentori Elina Lilja. Heiltä voit tilata niin fysioterapiaa, hierontapalveluita yksilölle tai ryhmälle, akupunktiota, PT-palveluita, lyhytterapiaa, erilaisia ohjelmapalveluita ja ryhmäliikuntatunteja. Tutustu Uisko Gymiin!


Ensin kuntoillaan, sitten kylvetään

Urheilun jälkeen voi kylpeä Uiskolan saunamaailmassa. Tarjolla on kolme saunaa sekä vanhasta viinitynnyristä tehty palju järven rannalla. Rentoutuminen on taattu lämpimän veden helliessä ja raikkaan järvituulen puhaltaessa. Talvisin Uiskolassa pääsee avantoon.


Kysy lisää, jos kuntosali tai muu liikunta hurmaavan Uiskolan ympäristössä on mielessäsi. Hien pintaan saava kuntoilu on erinomainen lisä niin tyky-päiville, retriitteihin ja muihin hetkiin, joissa keho tarvitsee akkujen latausta ja mieli tyhjennystä. Hoidamme ryhmällesi myös ruokatarjoilut niin halutessanne.