Uiskola – kauniit kokous- ja juhlatilat Hauholla, Hämeenlinnassa

Meiltä yksityiset ryhmät ja yritykset saavat joustavasti kokous-, juhla- ja hyvinvointipalvelut

Uiskola on Hauholla Hämeenlinnassa, Kirrisen järven rannalla sijaitseva korkeatasoinen kokous-, juhla- ja työhyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme yrityksille ja yksityisille ryhmille kokous- ja juhlatilat, jotka taipuvat aina pienemmistä juhlista reilun sadan hengen häihin, joogakursseihin, retriitteihin ja moniin muihin tilaisuuteen. Täydennämme vastapäisellä rannalla sijaitsevan Hahkialan Kartanon toimintaa.


Meiltä löytyy lisäksi majoitus, saunamaailma, kuntosali, pitopalvelu ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla pystymme toteuttamaan asiakkaidemme erilaiset toiveet. Tutustu sivuillamme tarkemmin tarjontaamme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava tilaisuus!


Tutustu myös Uiskolan historiaan ja ympäristöön

Uiskolan tarina alkaa 1940-luvun lopulta, jolloin alueelle rakennettiin täyshoitola. Ohesta voit lukea lisää niin ikään Hauhon pitkästä menneisyydestä ja kestävän kehityksen periaatteesta. Toki me Uiskolan henkilökunnastakin kerromme mielellämme lisää, mikäli rakennuksemme ja seudun historia kiinnostaa.


Keskustelemme kanssasi ilomielin myös mahdollisuuksista, joita kokous- ja juhlatilat sekä palvelumme mahdollistavat. Meillä asiakkaat kokevat erilaisen toimintaympäristön, jossa ei suoriteta sisulla otsa rypyssä, vaan hyvinvointia kunnioittaen. Uiskolan upeat maisemat ja luonnonrauha tukevat hyvinvointia mainiosti.